Primer Lloc. Monitorització de dominis. linkedin segueix-nos a facebook segueix-nos a twitter

Monitorització i alertes de dominis.

Protegeix la teva presència online.
Controla la competència. Aprèn de la competència.

Monitoritzem i establim alertes per protegir els teus dominis, la teva marca o per controlar els moviments online de la competència. T'informem a temps real dels registres, canvis d'estat, expiracions i altes de nous dominis relacionats amb paraules clau que tu defineixis.

Elaborem informes de reverse whois amb informació molt valuosa per protecció de propietat intel·lectual, identificació de socis, oportunitats d'inversió, captació de clients o, simplement, per aprendre de la competència.

Alertes de whois

Estableix un terme/s d'alerta corresponent a qualsevol persona, empresa o institució (nom, empresa, telf. oadreça) i et notifiquem quan aquest aparegui al whois de qualsevol registrador. T'assabentaràs a l'acte de qualsevol registre de domini nou o expirat relacionat amb el terme establert. Avança't als moviments de la teva competència.

Alertes per termes/paraules

Estableix un terme/s relacionat/s amb la teva marca, producte o servei i t'alertem quan un tercer registri un domini amb els terme/s que has especificat (Tld's suportats: .com, .net, .org, .biz, .us, .info).
Protegeix la teva marca, evita infraccions dels teus drets o controla qui registra dominis relacionats amb el teu producte o servei.

Alertes d'expiració de dominis

Coneix a l'instant si un domini que t'interessa és a punt d'expirar. T'avisem abans que quedi lliure per a registrar-lo de nou o sol·licitar un backorder.

reverse whois

Només amb un nom, mail o telèfon elaborem un informe amb tots els dominis que pertanyen actualment a qualsevol persona o empresa. I si ho desitges, un informe addicional amb tots els dominis des de l'any 2001.

Si detectem registres de dominis que vulnerin els teus drets o puguin afectar els teus ingressos o reputació, t'assessorem de les accions que pots dur a terme.

Contacta'ns ara!.