Primer Lloc. Clients locals, clients reals. linkedin segueix-nos a facebook segueix-nos a twitter

Article. Clients locals, clients reals.

Porta els clients fins a la porta de la teva empresa.

Porta els clients fins a la porta de la teva empresa.

Els consumidors utilitzen internet per a trobar empreses locals més que qualsevol altre mètode. Enrere han quedat les pàgines grogues, els anuncis a la premsa local i altres directoris impresos.

Que la teva empresa aparegui als primers resultats en les recerques dels principals cercadors, sobretot a Google, és vital per a ser trobat pels clients en potència. Aparèixer entre els 10 primers pot multiplicar els contactes cap a la teva empresa, sigui telefònicament o bé amb visites a la teva web o a la teva empresa directament.

Si la teva empresa no apareix al primers llocs de les recerques utilitzant les paraules clau del teu producte o servei, estàs perdent clients.

Com busquen els clients en potència?

Com busquen els clients en potència?

Internet és una font d'informació global, però sovint es menysté la seva utilitat a nivell local. Un usuari que realitza una recerca d'un producte o servei a internet, és un veritable client en potència amb intenció real de realitzar una compra i, normalment, està buscant aquest producte o servei el més a prop possible del seu lloc de residència. És més, solen afegir a les paraules clau del producte o servei el nom de la població on desitgen trobar l'empresa que els ofereixi el que estan buscant.

El factor idioma.

L'idioma és un factor que determina els resultats d'una recerca.
Quantes vegades hem buscat algun producte o servei a Google en castellà i aquest ens ha ofert com a resultats webs d'empreses lluny del nostre àmbit, fins i tot d'Amèrica Llatina?

Buscar en català ens limita geogràficament les recerques a la zona que ens interessa i obtenim els resultats que ens interessen més ràpidament.

L'importància del català en les recerques.

L'importància del català en les recerques.

A Catalunya, una part important dels usuaris d'internet realitzen recerques de productes o serveis en català. Saben que la gran majoria d'empreses locals a Catalunya tenen la seva web o bé únicament en català, o bé també en català. I utilitzen l'idioma com a filtre de resultats.

Llegeix l'article El català i internet per a més informació.

Contacta'ns ara!.