Primer Lloc. El català i internet linkedin segueix-nos a facebook segueix-nos a twitter

El català a internet

Google considera important el català a internet

Google considera el català entre les 10 llengües més actives del món a internet.

L'empresa ressalta l'alt nivell de presència del català a internet en relació al seu nombre de parlants.

En una recent ponència, el cercador més important del món, Google, ha assegurat que el català es troba entre les 10 llengües més actives del món. Els delegats de l'empresa americana han remarcat l'altíssima presència del català a internet en relació al seu nombre de parlants.

La rellevància del català a internet.

El català és a la primera divisió a internet. És una llengua molt utilitzada i molt competitiva també en el món empresarial a la xarxa. El percentatge d'ús del català a Internet ha arribat a l'abril del 2010 al 59,17% dels webs dels sectors analitzats pel baròmetre del català a Internet que elabora mensualment el WICCAC, i presenta un creixement progressiu. El català també és la 8è idioma del món amb major activitat als blogs i el 15è a Wikipedia.

Clients en potència.

Els veritables clients en potència són els que tenen intenció de realitzar una compra. Quan aquests volen localitzar una empresa per internet busquen el producte o servei el més a prop possible del seu lloc de residència. A Catalunya, un alt percentatge d'aquestes recerques locals es realitza a Google i en català.

Llegeix l'article Clients locals, clients reals per a més informació.

Usos més habituals d'internet a Catalunya.

En aquesta gràfica es pot apreciar que a Catalunya el tipus de webs més visitades són els cercadors. Google és el cercador que utilitzen el 95% dels usuaris d'internet. Entre els usos més habituals destaca, després del correu electrònic, la recerca d'informació sobre productes o serveis.

Es demostra així la importància de ser present i visible a internet per totes les empreses, també les petites i mitjanes empreses locals, que poden ser trobades pels usuaris d'internet que desitgen comprar aquests productes o serveis.

Usos més habituals d'internet a Catalunya.

Dades de desembre de 2010.
Font: Baròmetre de la comunicació i la Cultura www.fundacc.org

Contacta'ns ara!.